Is het al weer woensdag?

woensdag 11 oktober 2006 10:02 uur

Tja, wat doe je op zo’n dag… Heel weinig. Mijn gigantische buik weerhoudt me van lang rechtop zitten, dus dingen als uitgebreid achter de computer zitten, zijn niet echt mogelijk. Lange stukken lopen is ook geen optie meer dus ik beweeg me vooral binnen de straat. Ook moet ik het aantal “uitjes” per dag beperken tot eh… 1. En vandaag had ik nog geen uitje! Wat te doen! Dus… om half 11 zit 10e bij de kapper. Hoera! Ondertussen maar weer nadenken wat ik morgen eens zal doen.

update:
Naar de kapper geweest!2 reacties

  1. patrice

    MOOI…
    zeg ik zoek foto’s voor mijn bezigheid hier bij CRS
    mag ik die rechter gebruiken?

  2. Eveline

    Ben je niet vergeten naar de drogist te gaan gisteren?

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *