Iron Me On

dinsdag 12 januari 2010 22:24 uur

Wow! Deze moet ik hebben, aldus mijn hebberige kant, die overigens een groot deel van mij in beslag neemt, zo af en toe, deze moet ik hebben en RuSt wil hem ook hebben, kwam hij achter, nadat ik het hem had laten zien.

Wat is het dan? Vraag je je misschien af. Nou, het is een boek VOL met zogenaamde stijkplaatjes, die je door middel van plaatselijke verhitting op je kleding kunt aanbrengen, strijken dus. Wat kick! Kan het nog kicker? Jawel, want het boek kost maar5 reacties

 1. Linda

  jeetjemina! Die eerste zin, 5 komma’s en n

 2. Frank Meeuwsen

  Lijkt me ook wel iets voor kick shirtjes voor Tess. Nu Helie nog zover krijgen 😉

 3. Patty

  Wij willen ook! Kan je nog een 3de bestellen? Misschien een tiop voor Ties zijn verjaardag>?

 4. Debbie

  Nu wil ik hem ook!

  @jaap: Daarom is het credo ook: nooit meer wassen (.nl) 😉

 5. Jaap

  Sweeeeeetttt! Echt gaaf om te hebben, al dan niet om op te strijken 🙂

  Maar wel jammer dat je voorzichtig moet zijn met wassen 🙂

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *