INSOMNIA

zondag 2 januari 2005 11:46 uur

Ik kon niet slapen vannacht. Het stormde zo. Ik lag in bed een HEEL ENG boek te lezen (De reunie – Simone van der Vlugt). De wind sloeg tegen het raam. Af en toen ging de slaapkamerdeur open en dicht, piepend. Het was toch eigenlijk wel een beetje benauwd in mijn kamer. Ik keek naast me. Geen Ruben. Heel moe was ik inmiddels. Maar ik moest verder lezen. En ik durfde toch niet te gaan slapen.

Uiteindelijk om een uur of 4 viel ik in slaap. Met het lampje aan voor de zekerheid. Om vervolgens om 9 uur weer wakker te worden uit een enge droom. GJ was ook in die droom. Hij had een Sint Bernhard bij zich. Hij vertelde over de afgelopen nacht. Dat hij die hond had vastgelegd. En dat ie dat beter niet had kunnen doen. Er zou vast een HEEL ENG plot komen, dat voelde ik wel, maar gelukkig werd ik wakker. Brrrr.1 reactie

  1. kori

    I am here to say hello and you have a great site!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *