Ik wil in Düsseldorf Am Rhein zijn

zondag 19 april 2009 22:00 uur

Düsseldorf met gras en de fam. Luza

Zondagmorgen. Prachtig weer en nog geen plan voor de dag. Tot ik de tweet van @OSWdave voorbij zie komen: “De volgende #twisbee in Düsseldorf aan de Rijn?” Ik zeg tegen Ruben: “Hoe lang zou het rijden zijn naar Düsseldorf?” Ruben weet het ook niet dus vraag ik het aan Dave. “2 uur en een beetje.” zegt hij, “We komen eraan!” roep ik. En zo rijden we niet veel later (wel iets later natuurlijk want twee kinderen + bagage) richting Duitsland.

Düsseldorf is een prachtige stad, we wandelden langs de Rijn en aten falafal en hadden het goed. Om 22u00 waren we weer thuis met het gevoel een week weggeweest te zijn. (Ik kan het iedereen aanraden. Duitsland is echt buitenland, ook al is het nog zo dichtbij) Met dank aan Dave, Ilka en Bo.

Klik hier en hier voor de foto’s.2 reacties

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *