Ik ben voornemens.

woensdag 30 december 2009 23:00 uur

2010. Zo een mooi jaar moet ten volle gebruikt worden. Wat ben ik allemaal voornemens in 2010? Het is erg gevaarlijk om voornemens te hebben en al helemaal om ze uit te spreken maar wat het hekje, ik doe het gewoon! En ik ben heus niet veeleisend t.o.v. mijzelf, kijk maar:

ELKE DAG iets op 10e.nl plaatsen


“Vaker” of “zo vaak mogelijk” komt altijd weer neer op “steeds minder” en “niet”. Het wordt dus elke dag. Ik heb al een aanloopje genomen de afgelopen weken, om te kijken of zoiets haalbaar is, en het is moeilijk gebleken, maar moeilijk is gaaf (tevens het thema van 2010) ) (een thema dat slaat op uitdagingen natuurlijk, niet op rottigheid). Dit weblog heeft me zoveel goeds gebracht de afgelopen (ruim) 10 jaar, opdat ik dat niet vergeet.

Een prijs winnen


Het maakt me niet uit wat voor een prijs, ik ga hem wel winnen. Ik zat zelf te denken aan iets waar een leuk geldbedrag aan vastzit, maar dat is niet noodzakelijk, want:

Idioot veel geld genereren


Nou ja, dat spreekt voor zich.

En dan nog natuurlijk de noodzakelijke basisdingen, zoals gezond blijven, gelukkig blijven, alsook iedereen om mij heen die dingen graag. Want zonder dat heeft een prijs winnen niet zoveel zin.1 reactie

  1. Frank Meeuwsen

    JeuJ! Jij dus ook weer elke dag posten! Hoera, ik doe ook mee op Incredibleadventure.nl, elke dag weer posten. Want dat moet, zijn we verplicht aan onze blogstand toch?
    Moet je mij wel even verklappen waar je die kekke plaatjes vandaan haalt! Die kalender is te gek!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *