Ik ben hem ook!

donderdag 21 december 2006 14:11 uur

Oh nee! Ik ben getagged! Dientengevolge moet ik 5 dingen over mijzelf vertellen die anderen niet weten. Zouden die er nog zijn na zeven jaar webloggen? Vast wel!
Laat me even nadenken…

Ondertussen tag ik snel wat andere mensen voor het te laat is:
Michiel, Roosmarijn, Nine, Bkleineob & Jaco. Succes mensen…


DING 1
Ik houd heel erg van krentenbrood met spijs. Daar smeer ik dan een dikke laag boter op en daar overheen weer smeer ik het klontje spijs uit, zodat iedere hap evenveel spijs heeft. Als ik het echt feestelijk wil maken strooi ik er nog poedersuiker overheen.

DING 2
Als ik films of televisieseries kijk wordt ik meestal OF verliefd op de mannelijke hoofdrolspeler OF ik waan mij na afloop de vrouwelijke hoofdrolspeelster. Zo was ik op het einde van mijn zwangerschap best wel verliefd op Logan Echolls omdat ik, bankgekluisterd als ik was, zowel serie 1 als 2 van Veronica Mars heb zitten kijken…

DING 3
Vanmorgen was ik trots op zoiets ridicuuls als het kolven van 160 cc uit ??n borst (WHOOOHOOOOOOO!)

DING 4
Wordt vervolgd…2 reacties

  1. Bob

    Veronica Mars is echt de vette shiznit.

  2. roosmarijn

    Hee! Midas heeft ook een weblog! Tag je kind anders ff! ­čÖé

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *