HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

vrijdag 1 juli 2005 19:32 uur

Dit weekend gaan RuSt en ik naar Friesland. Alle knipperende dingen op mijn macje gaan dus even ‘on hold’. Iedereen die nog op antwoord op aan mij gezonden mail wacht: maandag! Maandag ga ik immers mijn leven beteren. Maandag gaat mijn ToDoLijst eraan. Maandag doe ik alles wat ik al maanden had moeten doen.

Verder is de header (en de bijbehorende wallpapers) van about:blank deze maand van mijn hand:Ik zie u allen volgende week weer, uitgerust en vol goede moed (hopelijk). Dan ga ik nu even mijn Latijn terugspoelen. Dag!5 reacties

 1. felicia

  A very nice website !! Very well Done !!!

 2. laurette

  A very nice website !! Very well Done !!!

 3. billie

  Thanks for the special work and information!

 4. lizbeth

  Hope you come back soon!!

 5. tierra

  Follow your dreams, you can reach your goals.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *