Hoera!

woensdag 16 augustus 2006 21:01 uur

Ik ben jarig!

Gisteren aan het eind van de middag kwam Ruben thuis met een grooot ingepakt kado. Het was een ingepakte schoenendoos vol confettislierten (of hoe heten die dingen) en ONDERIN die schoenendoos zat een boekje met daarop de tekst: 1 overnachting, hyperluxe, op landgoed Avegoor aan de veluwe… en onze suite… heeft een bad!

Hoera! Een sjieke hotelovernachting! W00t! Verder had hij ook nog een autobusje geregeld waar onze fietsen reeds inlagen, broodjes voor onderweg en zo nog wat dingen waar 10e blij van wordt (zoals een gele zak M&M’s). Hoe dan ook, niet veel later lag ik rozig van een bad (badderen is het BESTE wat er is als je rug en buik pijn doen van het zwanger zijn) op een luxe bed verzonken tussen donzen dekens en kussens. Wow. Ik heb de beste man van de wereld!

Afb142.jpg

De volgende dag zijn we naar Schaarsbergen gereden vanaf waar we, op de fiets, naar het Kröller-Möller museum zijn gegaan. Welke overigens in het bezit is van een prachtige collectie Van Goghs.

Het was een GAVE dag en nu ben ik geheel en al gesloopt. Het bad mocht ik helaas niet mee naar huis nemen…

PS En dan heb ik nog niet eens verteld dat Ruben me bijkans de hele weg op de fiets geduwd heeft EN me ook nog twee kaartjes voor Kasper van Kooten kado heeft gedaan. Had ik al gezegd dat ik de beste man van de wereld heb?8 reacties

 1. Mr Apollo

  Wat een slijmbal, zeg. Die Ruben. Puh!
  Eerst Barcelona, en dan weer de Veluwe. What’s next?
  (nee hoor, hij is echt lief!)

 2. b°b

  die man die ken ik… maar waarvan?

 3. Chell

  Ook al te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd! En wees maar zuinig op die man van je 😉 Zulke zijn zeldzaam 🙂

 4. Rick

  Te laat, maar niet minder gefeliciteerd!

 5. 10e

  @Patrice: Bedankt voor de gave kaart (MET magneet)!!!

 6. patrice

  (monkey)
  joehoe!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *