Het internet

woensdag 27 januari 2010 16:21 uur

Ik ben er zojuist achter gekomen: er zijn gewoon TE VEEL websites op internet. Dat zou op zich niet zo erg hoeven zijn, ware het niet dat er ook steeds meer en meer GAVE websites mijn monitor kruisen en ik in complete hebberigheid dan maar weer op dat blauwe icoontje rechtsbovenin klik. Google Reader loopt langzaam voller en voller en ik besteed veel en veel te veel tijd aan het lezen van al die feeds (en aan facebooken, maar dat is zo erg, daar heb ik het liever niet meer over).

Misschien is die methode niet de handigste en moet ik, nadat ik zo een website heb gevonden en van A tot Z heb gelezen, want zo ben ik, hem daarna weer loslaten en teruggeven aan het internet, weg, tot ziens. Dat voelt alsof je thuis bent gebleven en de rest is naar dat ongetwijfeld gave feestje toe gegaan, ik kan het niet, ik wil het niet.

Nu ja, hieronder een paar van mijn nieuwe en oude lievelingssites, doe er je voordeel mee, of raak er van in paniek:

House of Turquoise… and teal, robin’s egg blue, aqua, sky blue, seafoam green, ocean blue
Het weblog van Erin, wat echt alleen maar gaat over (meestal potsierlijke) interieurs waar2 reacties

  1. TracyAtkinson

    Following my own analysis, millions of persons on our planet receive the personal loans from well known creditors. Therefore, there is good possibilities to find a secured loan in all countries.

  2. Rianne

    AAaaah wat doe je me aan!! Wat een heerlijke websites!! Ik ben ook zo iemand die op deze manier de hele dag achter mn laptop kan vertoeven…. Jammergenoeg, of misschien gelukkig, snap ik helemaal niets van feedreaders, helemaal niet sinds ik ff heb. Daardoor vergeet ik regelmatig de namen van die leuke websites en houd ik het alleen bij de oude vertrouwde die ik via blogspot volg en die ik uit mn hoofd ken ­čÖé

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *