Hartstikke jarig!

maandag 17 augustus 2009 15:46 uur

weerwolven

Het moeilijkste aan het spel Weerwolven van Wakkerdam is het bijeenkrijgen van de minimaal benodigde 8 mensen, dus combineerde ik het vieren van mijn verjaring met het organiseren van de Eerste Officiële Weerwolvenavond. Om het extra spannend te maken plande ik de avond in een donker Beatrixpark. En zo geschiedde afgelopen zaterdagavond.

Dat de avond geslaagd was merkte ik vooral aan de ENORME kater die mijn gehele verjaardag op zondag duurde en waar ik eerlijk gezegd nog steeds van aan het genieten ben. Man man, wat was ik gaar. Een prima dag dus om nog een keer je verjaardag te vieren, ditmaal met zelfgebakken appeltaart.

Ik ben bijzonder verwend met als absoluut hoogtepunt het kado van RuSt dat ’s nachts na het weerwolven opeens in mijn huis stond:

Wat een gaaf kado van Rubie!!plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *