GRONINGEN REVISITED

zondag 6 februari 2005 00:38 uur

Ik zit hier heel alleen Groningen te vieren. Niet echt alleen, maar wel alleen hier op het internet in deze kamer. Alles gaat goed met me. Ik heb de Klikspaan overleefd. Het stukje van Arjen was een soort van meta-stukje daar ik wellicht helemaal niet wilde dat mensen zouden kunnen bevroeden waar ik uithing. Nu gaan we gezellig het woordenboekspel spelen. “We” zijn de Claudia de Breij van Rotterdam, Arjen, Arina, Joost en ik.

update: het woordenboekspel liep uit in een wekendurende discussie tussen Joost en Wart over de spelregels van “Who is the man”. Joost en Wart zitten derhalve nog steeds in Groningen. We verwachten volgende maand een uitslag.1 reactie

  1. WilliamJenifer32

    Set your own life time more easy get the business loans and all you want.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *