GRONINGEN REVISITED [2]

zondag 5 juni 2005 10:07 uur

Een bericht vanuit Groningen. Enige rectificatie lijkt me wel op zijn plaats daar velen van jullie verontrust hebben gereageerd op het bericht dat ik mijn domeinnaam zou moeten afstaan aan SBS. Dit berustte goddank op een grap, wat zou ik sowieso zonder het getal 10 in mijn leven moeten… Gisteravond heb ik de voorstelling van Claudia de Breij gekeken: Claudia Zuigt. Het had ook veel van doen met een stofzuiger. En hoera! Ik heb nu een CD met de liedjes MET handtekening. En er zijn foto’s gemaakt die Janine me vast nog gaat mailen. Het was een leuke avond. Ja het was een leuke avond. Voor vandaag staat een boottocht door de Groningse grachten op het programma met neef Otto. En misschien nog een museumbezoek. Of misschien ook niet.4 reacties

 1. micheal

  I like this site!

 2. carolina

  Hello and congratulations!

 3. billie

  Very interesting and professional site! Good luck!

 4. misty

  Your pictures are great.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *