Gossip de possip

dinsdag 15 december 2009 08:45 uur

Verschrikkelijk ben ik, als het over, zoals dat dan zo mooi heet, entertainment news gaat. Ik kijk niet zo heel veel TV geloof ik (ik bedoel, ik kijk wel veel TV, maar meestal niet van harte, en als wel van harte dan toch meestal iets gedownloadedet, of anders iets waar ik me voor schaam, net als het onderwerp van dit postje trouwens), maar ben evenzogoed bijzonder gefascineerd door het wel en wee van het “bekende” deel van de wereldbevolking. Zo erg gefascineerd zelfs dat ik in mijn Google Reader een apart hoofdstuk heb genaamd ‘gossip’. Daarin zitten de RSSfeeds van belangrijke informatiebronnen zoals daar zijn USmagazine.com, People.com en nu.nl/achterklap, stuk voor stuk onontbeerlijk natuurlijk.

Nu ja, dit allemaal terzijde, in deze RSSbrij gleed mijn oog langs een foto waarvan ik dacht “Huh? Wat zien Izzie en Alex er bizar uit?” om er even daarna achter te komen dat het twee compleet andere mensen zijn, namelijk de broer van de ex van Jessica Simpson. Je vraagt je toch af waarom inmiddels niet iedereen in de categorie ‘celeb’ valt…2 reacties

  1. henrike

    Dan heb je vast ook wel de RSS feed van de altijd venijnige Perez Hilton. Ik smul ervan! Oh ja,en wij hebben hier op de UPC E!entertainment. Love it!

  2. Terrebel

    Hoeveel Nederlanders zullen er nu nog nooit op TV zijn geweest, al is het maar als klapvee bij een of ander spelletje?

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *