Google-en

zaterdag 28 april 2007 12:12 uur

Mensen google-en doet u vast ook wel eens. Zo sprak ik laatst na honderduizend jaar (waarbij honderdduizend natuurlijk een overdrijving is om de gevoelstijd te benadrukken) I. weer eens. Zo dacht ik te horen dat hij vader was, maar zijn vreemde reactie op mijn enthousiaste “ik ook! (moeder dan)” deden mij concluderen dat hij niet “vader” maar “vertaler” had gezegd. De volgende ochtend heb ik hem gegoogled en zag ik tot mijn stomme verbazing dat hij landskampioen Air Guitar spelen is. Waar hij dan weer met geen woord over gerept had.1 reactie

  1. Eri

    Hooi, dit zou mij nou ook kunnen overkomen. Trouwens, ik wist niet dat er Worldchampionships luchtgitaar worden gehouden. Ik dacht dat ik dat Carneval 1975 had uitgevonden toen ik als rockende matroos, heftig guitarplay-end met een bezem op een feestje optrad voor mijn vrienden. Heb ik hier kansen gemist??? ­čÖé
    liefs, Eri

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *