Gluren bij de Buren

maandag 4 december 2006 14:56 uur

Nu ik zo’n beetje aan huis gekluisterd ben en ik voornamelijk op de bank mijn kind zit te voeden, wil ik toch iets met u delen: mijn overbuurman!

Gluren bij de Buren

Ik weet in ieder geval al dat deze man geen normale kantoorbaan heeft want hij staat al_tijd overdag voor het raam te telefoneren. Andere bijzonderheid: hij heeft al_tijd een roze overhemd aan. Eerst dacht ik dat het steeds hetzelfde overhemd was maar de oplettende kijker ziet dat er van tenminste nog ??n exemplaar sprake is dat voor het raam hangt te luchten. Kent iemand deze man en zo ja, zou diegene mij dan willen informeren over het waarom van het eeuwige roze kledingstuk? Bedankt.14 reacties

 1. HolmesMargie32

  One remembers that life seems to be expensive, nevertheless we require cash for different issues and not every person gets big sums cash. So to receive quick lowest-rate-loans.com or financial loan would be good solution.

 2. Giph

  Met die roze blouse probeert hij een naakte man te lokken die hij dan aan kan kleden met die roze blouse op het hangertje… Denk ik.

 3. 10e

  @Erik: Ik maak/plaats zo’n foto zoals je ziet. En de titel sloeg op mij dus ik neem aan dat dat je andere vragen ook beantwoordt.

 4. erik

  wie maakt er nou zo’n foto?
  Wie is er eigenlijk aan het gluren?
  zegt veel vanjezelf denk je ook niet?

 5. wies

  ik dacht meer aan de geboorte van een meisje. 8)

 6. Agnes

  T-mobile verkoper? Kleur en telefoon klopt.

 7. claver

  janeeja…lijkt mij logies dat het hier om een bedrijfsuniform handelt. Wat voor dubiues bedrijf het is, durf ik niet te raden…

 8. Jan

  Allemaal fouT, kijk nou eens goed…. das Jort Kelder, zie je toch zo..

 9. roosmarijn

  Wees blij dat het niet zo’n ugly naked guy uit Friends is ­čÖé

 10. dVv

  ik houd het ook op een varken. Wat er aan het stokje hangt, weet ik niet…

 11. Natasja

  Ja, ik dacht ook al dat er een varken hing…

 12. Sint

  Gezien het kleurverschil tussen het overhemd op het stokje en het overhemd dat hij aan heeft, zou hij een ander wasmiddel moeten overwegen.

 13. Johan

  Oh, da’s een overhemd. Ik dacht dat er een varken hing.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *