Flow magazine

donderdag 18 oktober 2012 15:26 uur

Ik ben al een flinke tijd geabonneerd op Flow magazine. Dit abonnement heeft zichzelf te danken aan het uiterlijk van het blad. Het is een oppervlakkige motivatie, daar ben ik mij van bewust. De visuele bevrediging die het me geeft staat lijnrecht tegenover de inhoudelijke beleving. Ik houd niet van inspiratie, inzichten en oplossingen en ik probeer de feel connected’s en live mindfully’s zoveel mogelijk niet te lezen tijdens het scannen van de prachtige beelden.

De vormentaal waar ik van houd hangt blijkbaar heel erg aan een onderwerp waar ik helemaal niets mee heb. Hoe kan zoiets? Een artikel over Facebook (waar de digitale honden geen brood van lusten) wegzetten onder het kopje ‘Tijdgeest’ en eindigen met ‘Dat is me toch meer waard dan de katten-posts van een kroegmaat,’ nou ja, dat was dus meteen weer even het laatste artikel dat ik daadwerkelijk las.

Maar de plaatjes, o de plaatjes. <3 Flow heeft een prettig weblog met veel plaatjes.1 reactie

  1. Alissa

    Ik hou ook van Flow 🙂 Heb twee van die platen (o.a. niet perfect is ook goed) ‘gewonnen’ via hun Facebook pagina. Ik vind de verhalen die erin staan trouwens niet slecht hoor, soms ligt het er misschien wat dik op maar ja, de lay-out maakt alles weer goed!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *