‘First Of The Year (Equinox)’

» Het onvolprezen muziekblog nummervandedag.nl publiceerde één van de Lowlandsrecensies van mijn hand.

maandag 10 september 2012 08:21 uur

Afgelopen Lowlands liep ik samen met 50.000 man richting de Alpha om het concert van Skrillex bij te wonen. Ik wurmde me tussen de mensen door en vond een acceptabele plek, nog net in de tent, maar achteraan. Om me heen werd er in gespannen afwachting gezweet. Er werd heel erg gezweet.

Skrillex kwam precies op het moment waar naartoe werd afgeteld op de grote schermen naast het podium. De menigte implodeerde een fractie van een seconde om vervolgens in zijn geheel te ontploffen. Als één groot zwetend beest sprong iedereen op en neer, alsof het het gaafste was wat ze ooit meemaakten. Het was het gaafste wat ik ooit meemaakte.

» lees verder op nummervandedag.nlplaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *