FaceBook

donderdag 25 januari 2007 11:04 uur

Ik ben dol op online community’s. Ik ben sowieso dol op alles waar online voor staat. Alleen Hyves ben ik niet zo dol op. Ik vind het wel leuk hoor, om +50 “vrienden” te hebben, maar ik word er zogezegd niet bièn van dat Hyves zo traaaaag is, dat een hoop dingen gewoon defect zijn in mijn geliefde Safari, dat mensen hun eigen pagina mogen “pimpen” (nee, een foto van jou met 16 vrienden op het strand repeatend in de achtergrond is niet mooi) maar vooral dat de interface echt om te janken zo slecht is. Toch schijnen al deze dingen alleen mij te storen, sterker, ze worden vaak zelfs als voordeel aangehaald! (jawel, een foto van mij met mijn 16 vrienden op het strand repeatend in de achtergrond is juist wel mooi!)

Hoe dan ook, vriend en Canada-bewoner Joost wees mij op een andere online privacyschender: Facebook. Alles in sfeervol grijsblauw, overzichtelijke interface, en honderdduizend gave features die het wél doen in Safari. Whoohoo! Zeker een paar dagen was ik volledig in de ban van Facebook! Maar na drie dagen lang dezelfde twee “vrienden” gepoked te hebben (poken ja, ook zo’n kicke optie van Facebook!) begon Facebook weer langzaam te sterven. Ik mis mijn Hyvesvrienden. Maar ja, dat Hyves hè… brrrr3 reacties

 1. Lorenzo

  Probeer je toch Facebox?
  Ook best een sleek interface en dr komt steeds meer volk bij..

  http://nl.facebox.com

 2. supernena

  Er zijn meerdere mensen die jeuk krijgen van Hyves. Zoals ik. Sommige mensen hebben hun profiel zo ‘gepimpt’dat het geeneens meer te lezen is… En voor esthetische junkies;) is dat om te janken!

 3. Joost

  Snif? Nu alweer dood? Wacht ik poke je wel even

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *