DUTCH BLOGGIES 2005

dinsdag 1 februari 2005 13:41 uur

Ik ben twee keer genomineerd-achtig! D.w.z.: mijn geliefde RuSt is genomineerd in de categorie Beste kunst & cultuur weblog en Luna in de categorie Best vormgegeven weblog. Eerstgenoemde kon natuurlijk niet zo floreren zonder mijn geestelijke bijstand en figuratie in zijn tekeningen, tweedstgenoemde is een ontwerpje van mijn hand. Ik voel mij dus twee maal vereerd. En nu hop! Allemaal op RuSt en Maanisch stemmen om bij ons de huiselijke feestvreugde te vergroten.1 reactie

  1. WardAdrian22

    That’s understandable that money can make us free. But what to do if somebody has no cash? The one way is to receive the mortgage loans or term loan.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *