Dingetje

zaterdag 1 mei 2010 18:39 uur

Het is fascinerend om een creatief proces van dichtbij mee te maken. In dit geval een muzikaal proces. Muziek en ik, we zouden betere vrienden moeten zijn. Maar dit voorlopig terzijde.

Vannacht mocht het restant van het Monica da Silva Trio (nu Monica al een tijdje zoek is) hun grootste hits ten gehore brengen tijdens de Freaknacht op 3FM, vandaag onder leiding van de onvolprezen Roosmarijn. En ik mocht mee! Als roadie, of groupie, of wat er maar beschikbaar was. Mijn wekker ging dus om 2.00 uur (aargh) en drie kwartier later werden ik en mijn appeltaart opgehaald door de mannen van Monica.

Arjen en Tim in de 3FMstudio
Arjen en Tim in de 3FMstudio…

Wat volgde was een leuke nacht waarin ik mijn rol als roadie serieus nam (ik zorgde dat ze voldoende vers fruit aten en haalde zo af en toe eens koffie) en waarin ook hun nieuwe eindproduct twee keer gedraaid werd, een keer in ons bijzijn (jeej) en een keer tijdens de rit naar huis (zo ontzettend jeej).

Een eindproduct dat je zeker even moet beluisteren, als je tenminste zin hebt in een dikke oorwurm en een dikke lach:1 reactie

  1. Monica

    I miss those guys… Good to see they’re getting on without me. Love and kisses, M

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *