Diggy Dex

vrijdag 12 maart 2010 23:55 uur

Het was veel te lang geleden dat ik naar een concert geweest was, maar daar kwam ik pas achter op het moment dat de eerste noten uit de boxen bromden. Ik was daar voornamelijk om samen met mijn zuster haar grote drie oo te vieren, en zij was daar weer op haar beurt omdat haar echtgenoot in het geheel niet onverdienstelijk een robbertje drumt bij Diggy Dex, de act die ik bezocht.

Lang verhaal kort: het voorprogramma was kick (maar dat kwam voornamelijk door Tienus), het hoofdprogramma was kick (wat zich bij mij uitte door veel bier drinken en veel springen en veel met mijn arm zwaaien, heel hip hop allemaal), mijn zusje was heel erg jarig en er waren leuke mensen, al dan niet off the grid.

@RuSt & @Markiesplaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *