DE STILTE

woensdag 18 mei 2005 16:47 uur

Zo werd het opeens akelig stil op mijn weblog. Dusdanig akelig stil dat mensen mij erop aan begonnen te spreken via MSN. Dus peins ik al dagen over een stukje. Het valt me op dat hoe meer druk er op het stukje schrijven komt te staan hoe minder onderwerpen zich aandienen dan wel geschikt zijn. Ik kan wel vertellen dat ik de laatste tijd best actief ben op flickr. Mocht u dat gemist hebben. En dat de reserveringen op mijn shirt-ontwerpen ook best aardig lopen. Nog niet aardig genoeg natuurlijk, maar toch best aardig. H?, ik had best kunnen vertellen over toen we “Der Untergang” hadden gehuurd en gekeken en dat ik toen de hele nacht niet kon slapen omdat alle acteurs in mijn droomslaaptoestand nogmaals hun zelfmoorden uitvoerden. Of ik kan melden dat ik veel zin heb in Star Wars III zien in de bioscoop. Hmm, nu ik er over nadenk had ik ook BEST wat kunnen melden over mijn net-nog-niet-helemaal-overe keelontsteking. Oja! We hebben een kort tripje naar Sherwood Forrest geboekt! En de KunstRAI was erg kick. De GrafiVAK was minder kick hoewel de workshop over OS X Tiger mij weer erg vrolijk maakte. Ik heb trouwens ook nog een leuk kaartspelletje geleerd afgelopen dagen EN een potje Catan gewonnen! (voor mij pas de tweede keer moet u weten.) De housewarming was reuze gezellig. We hebben kekke kadoos gekregen zoals taartvorkjes, citruspersen en hele senseo-machines! Er staan planten op het balkon. Ze doen het goed. Ha! Een stukje….plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *