de Piano

dinsdag 24 augustus 2010 14:44 uur

Voor mijn onlangste verjaardag kreeg ik van RuSt een heuse, echte piano. Waarbij echt moet worden gelezen als electrisch. Een piano stond al lang bovenaan mijn verlanglijstje. Want een huis zonder piano is als een huis zonder centrale verwarming: je krijgt er toch een minder warm gevoel van.

Nu staat mijn fonkelnieuwe (tweedehandse) Roland HP101e te shinen daar waar eerst de box stond — de box staat nu heel wat minder te shinen middenin de woonkamer — en ik kan niet wachten tot ik Echt kan spelen. Waarmee ik bedoel dat ik dat ding ook eens durf aan te raken als er andere mensen (niet zijnde mijn gezin) bij zijn.

Om mijn muziekhart helemaal te verwennen kreeg ik van A. ook nog eens een gave, roze gitaar voor diezelfde verjaardag. Dit gaat een goed levensjaar worden!1 reactie

  1. Jeanique

    Hoeraaaa voor nieuwe piano’s! Piano’s en katten horen wat mij betreft in elke woonkamer.

    Heb je op youtube al tutorials gevolgd? Wij hebben laatst onze piano gescoord en aangezien ik nog geen les heb ben ik begonnen met youtube tutorials, 9 crimes van Damien Rice was de eerste die ik leerde en heel simpel
    http://www.youtube.com/watch?v=A3Yvt_KptnM&feature=related

    Veel plezier!!!!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *