DE MONITOR

dinsdag 1 februari 2005 15:05 uur

Klunzig noem ik het. Mijn vrienden noemen het RubenActies. Ik stoot, scheur, bots, struikel, vlek en oeps. Meestal heeft dit niet zoveel consequenties. Men lacht wat als ik na minuten ermee gespeeld te hebben de inhoud van een suikerzakje over de tafel van het restaurant lanceer. Men vertelt al jaren het verhaal van die ene keer dat ik tijdens een wandeling zelf het pad beter dacht te weten en tot ver boven mijn middel (lees: net onder de knie) in de modder zakte. Maar soms is het niet leuk meer. Ik heb een tijdje geleden van een bevriende lithograaf een prachtige goedwerkende 21″ apple studio display gekregen. Hij stond al maanden in de weg in huis, tot ik hem zou verhuizen naar zijn nieuwe werkplek. Juist een dag voordat die verhuizing plaats zou hebben zette ik de monitor even op tafel om de bestofte vloer de ontstoffen. Onmogelijkerwijs bleef de stofzuigerslang achter het snoer van de monitor hangen. KABLAM.

Ik hoef de komende tijd m’m schoenen ook niet meer uit te doen voor de onderburen.

Gevolg te zien: wonder boven wonder doet de monitor het nog, maar geeft een regenboogbeeld. Alles doet het nog, behalve het knopje waarmee je dit probleem zou kunnen oplossen (het regenboogknopje waar je de beeldschermopties en het demagnetiseren mee kunt regelen). Iemand een oplossing?1 reactie

  1. CarsonDeana

    I had got a dream to start my commerce, however I did not have got enough amount of money to do this. Thank goodness my close colleague told to use the loans. Therefore I received the sba loan and realized my desire.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *