De krullen zijn begonnen…

vrijdag 28 oktober 2011 16:03 uur

Het gaat goed met de krullen. Ik ben nu overgeschakeld op de shampoo waardoor mijn haar steeds naar rozen ruikt. Verder heb ik al een aantal tactieken geprobeerd uit het boek, maar sinds vandaag weet ik welke vooralsnog het beste werkt: het kletsnat op laten drogen van je haar. Dit is tevens de onderhoudsloze methode, dus prima. Alleen even oppassen dat ik niet met vorst vrolijk ga fietsen. Want met kletsnat wordt ook werkelijk kletsnat bedoeld.

Dit is het resultaat van geen shampoo meer gebruiken, geen borstel (je kamt je haren met je vingers onder de douche terwijl er crèmespoeling in je haar zit, en een flinke hoeveelheid Andrélon intensieve krul control crème. Dat laatste wil ik graag nog vervangen door iets beters, want de ingrediëntenlijst maakt me duizelig.

Daarna heb ik met een handdoek nog wat krullen in mijn haar geknepen (dus niet mijn haar drooggewreven, of zoals voorheen: op laten drogen in de handdoek) en ben ik keihard naar mijn werkplek gefietst. Mijn haar was wel pas rond lunchtijd droog, maar ach, ik was mijn haar niet meer iedere dag dus het is hoe dan ook een vooruitgang. Hoera voor het onderhoudsvrije haar!

krullenkrullen
krullen8 reacties

 1. Kiek

  Waaaaaauw!

  Dat wil ik ooook. (Maar vraag me af of er enige krul in die struik van mij zit.)

 2. sara

  jahaaa, mooi! ik ben ook bezig en erg tevreden over het resultaat tot nog toe. moet nog wel even naar de kapper ivm erg lang geleden. wassen met andrélon perfecte conditioner (!) en crunchen met idd bovengenoemde control crème en dan ploppen werkt voor mij goed. alleen dat kletsnatte vind ik erg lastig, dus ik heb vandaag een poging gedaan met eerst een microvezeldoek vijf minuten om m’n natte hoofd. vervolgens na crunchen ploppen met een flanellen inbakerdoek 😉 werkte prima!

 3. KarinB

  woehoo! Dat ziet er echt super uit! Ik heb net 4 dagen no poo achter de rug en het bevalt me nu al. Nog even wachten tot mijn haar wat langer wordt….

 4. Roos

  Ken je deze: http://www.curlease.com/ ?
  Ik heb hem besteld en hij bevalt mij bijzonder goed!

 5. 10e

  Ah kijk, gewoon hier: doeli.biedmeer.nl.

  Goede slogan ook: VOOR JE KROELI GA JE NAAR DOELI

 6. Caroline Marike

  Snap niets van die site. Of, van het product eigenlijk. Wat is er anders dan een ‘normale handdoek’?

  Heb je ‘em al geprobeerd?

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *