De Koe, de Balie en de mannen

zaterdag 23 januari 2010 01:56 uur

Ik in De KoeWe hadden afgesproken in De Zotte maar de plannen werden bij aankomst direct gewijzigd in De Koe, wegens veel te druk in De Zotte. Het was een fijn weerzien met Bas en Yuri, want dat is het altijd. Er werd wijn gedronken (door mij) en er werd heel veel bier gedronken (door Bas en Yuri) en de avond verstreek.

(Het is nu twee uur ’s nachts en ik zweer het je, de buurman is aan het timmeren. WAAROM?)

De avond eindigde in De Balie, waarschijnlijk gewoon omdat het ook met De begint, met een kop pepermuntthee. Dat leek we wel zo verstandig, de koude lucht buiten heeft inmiddels mijn hoestniveau schrikbarend opgeschroefd.

Hieronder een kleine videoimpressie. Met nadruk op impressie.

Yuri

Zoek De Yuri2 reacties

  1. 10e

    @Klaartje Dan neem ik toch aan dat je Yuri bedoelt

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *