De Jas

maandag 2 maart 2009 21:15 uur

JAS

Na de Twittertea gingen Barbara (@fashiontweet) en ik naar de Bijenkorf, op zoek naar een jas voor ondergetekende. Want dat kan Barbara bizar goed: kleding vinden die je precies bedoelde toen je het onsamenhangend aan haar vertelde. (Ik zoek een jas die niet iedereen aanheeft maar hij moet wel mooi zijn maar hoeft niet persé zwart ofzo en dan nu van die lettertjes die steeds kleiner worden zodat je niet kunt lezen wat er staat maar vermoedt dat het nog veel meer aanwijzigen zijn over die jas.)

Maar al snel bleek dat als je woorden als “shoppen”, “Bijenkorf” en “nieuwe jas” laat vallen in een gezelschap als dat van de Twittertea, er meteen een x-aantal vrouwen opspringt en gezellig met je meegaat. En zo gingen dus ook Lonneke (@zazoukids), Helie (@helie) en Sanne (@sannew) met ons mee richting de Dam.

Binnen no time bevonden we ons op de schoenenafdeling waar direct de meest waanzinnige schoenen me om de oren vlogen. Sommige waanzinnig in ontwerp, maar de meesten waanzinnig in prijs. Ik heb geen schoenen gepast. Ik ben niet zo van de schoenen want de mode van nu (is blijkbaar) het-model-waar-je-teen-uitpiept en ik schaam mij een beetje voor mijn tenen. Zei ik een beetje? Hahaha.

Maar goed, niet veel later stond ik in een pashokje mijzelf in een zogenaamde skinny jeans te hijsen. (Een skinny jeans is dus een spijkerbroek die net zo strak om je billen zit als om je enkels, er is niet eens meer ruimte voor een sok of elke andere vorm van ondergoed.) Dat ik ooit nog zo’n broek zou passen had ik tot voor kort niet voor mogelijk gehouden (zwanger enzo), dat ik er één zou afrekenen al helemaal niet!

Nou ja, lang verhaal iets korter: ik paste ook een jas. Een jas van een Duur Merk.
Een Dure Jas zeg maar. Bij lange na niet de duurste jas die de Bijenkorf verkoopt, maar wel de duurste jas die ik ooit aangehad had. En na lang wikken, wegen en op twitter overleggen heb ik hem vandaag gekocht. Hij hangt aan de kapstok. Ik durf hem eigenlijk niet zo goed aan.3 reacties

 1. fashiontweet

  Dont make me come over there and put that coat on you!!! 😀

  Heel blij dat je de Dure Jas nu hebt. En bedankt voor de lieve woorden.

 2. angelique

  Nice! Staat je goed!

 3. Rianne

  Je hebt m gekocht!!! Nice!! Hij is stijlvol, apart en toch tijdloos. Love it!!

  Idd wel duur, maar ook iets wat niemand heeft!! Enneuh niet aan de kapstok laten hangen. Gewoon de hele dag aan!!

  Liefs Rianne
  (rrianne)

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *