De dertien van 10e, deel 2

» Op de dertien laatste dagen van 2013 zal ik elke dag iets van mijn 2013 uitlichten. Prima!

donderdag 19 december 2013 12:00 uur

deel 2: bakken

Er is maar een ding in de categorie koken/bakken dat ik leuker vind dan koken. Bakken is overgeleverd zijn aan de oven. Je mengt ingrediënten, stopt het beslag in een vorm en dan is het uiteindelijk de oven die de taart voor je bakt. Dit jaar kreeg ik een nieuwe oven, voor mijn verjaardag. Inmiddels hebben de oven en ik elkaar leren kennen en werken we prima samen. 2014 gaat een mooi bakjaar worden.

Zo bakte ik een mokka-chocoladetaart:

Samen met Midas en Alwine bakte ik pepernoten:

En ik bakte dit jaar zes verjaardagstaarten:

De Minnie-Mouse-taart maak je zo.plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *