De dertien van 10e, deel 1

» Op de dertien laatste dagen van 2013 zal ik elke dag iets van mijn 2013 uitlichten. Prima!

woensdag 18 december 2013 17:40 uur

deel 1: koken

Ik vroeg me opeens af of ik het afgelopen jaar mijn signature dish Martinerolletjes gemaakt heb, maar ik kan het me niet herinneren. Zo gaat dat dus met signature dishes, ze verdwijnen nog voor je pap kunt zeggen. Wat heb ik dan allemaal wel gemaakt in 2013?

Vorig jaar Kerstmis kreeg ik het boek Sweet Tooth van Lily Vanilli. Ik was er heel blij mee, maar heb er nog geen taart uit gemaakt. Die mag dan meteen op mijn goede voornemenslijst van 2014.

In juni maakte ik Italiaanse aubergine uit de oven. Heel lekker en echt een zomergerecht.

Vlak voor mijn verjaardag aten we pittige linzensoep.

Vlak na mijn verjaardag kreeg ik zelfgemaakte harissa in mijn oog. Het liep goed af.

Bananenbrood. Met nog veel meer dan alleen banaan.

In september maakte ik een Marokkaanse kippensoep van restjes kip.

Courgette-pesto-soep in oktober.

In december mijn vermoedelijke nieuwe signature dish: quiche met geitenkaas en gegrilde paprika.

Tot slot nog een lasagne bolognese.

Op naar 2014, waarin ik nog veel en veel meer ga koken en daar dan weer over ga bloggen.
Wat was jouw lievelingsgerecht van 2013?



3 reacties

  1. Annoesjka

    Ik volg je al een tijdje, maar bij het zien van al dat lekkere eten moest ik natuurlijk even een berichtje plaatsen 🙂 Mijn lievelings van 2013 is pasta pesto. Niet heel creatief, maar wel héél lekker.

  2. Annoesjka

    Nee, want het ontbreekt me wat dat betreft een beetje aan geduld, haha. Maar ’t staat wel op mijn lijstje om het in ieder geval eens te proberen.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *