de dagen razen voorbij…

donderdag 24 augustus 2006 17:00 uur

… maar daar lijkt eindelijk een einde aan te komen. Niet alleen mijn zwangerschapsverlof / vakantie begint over enkele dagen, ook de rest van mijn leven naar nu blijkt.

Nadat ik gisteren te horen had gekregen dat mijn jaarcontract niet meer verlengd zal gaan worden per 1 januari 2007 (iets met aandeelhouders, lang verhaal) verplaatste ik mijzelf per fiets (gaat overigens helemaal niet meer zo makkelijk hoor, met zo’n buik die te pas en te onpas verandert in een gigantische spierbalstuiptrekking) naar Loods 6 waar Arjens boekpresentatie zou worden gehouden. Een enorm leuke avond met veel vrienden, vrienden van vrienden, en kennissen van vrienden van vrienden (een soort Hyves zeg maar) die werd afgesloten met voedsel op de boot Odessa. Terwijl ik daar zat te smekkelen van mijn gevulde tomaatje en zo eens om mij heen keek viel mij op dat bijkans niemand in mijn directe omgeving voor een baas werkt (behalve die lui van Meulenhoff naast me natuurlijk, die werken voor Meulenhoff en zijn ook heel goed in het omtoveren van kleine ruimtes in rookhollen, als ook de vele familie van Arjen wellicht niet, want daar weet ik niet zoveel van).

Nou ja, niemand van hen werkt voor een baas dus, en ze zagen er allemaal gelukkig uit, en blij, en sommigen van hen hebben ook heus wel kindertjes en hobbies en problemen en sores.

Wat ik wil zeggen, het komt vast allemaal helemaal goed met mij en ook mijn vader zal ooit bij een gezellig etentje (eventueel op een boot) een speech voor me houden omdat ik iets bijzonders gedaan heb (misschien dan niet een boek schrijven, maar het mag ook best wat anders zijn, zoals het baren van een kleinzoon o.i.d.).

Daar proosten we op! (met appelsap natuurlijk)11 reacties

 1. Toh

  @ rust, beter zelfstandige eigen baas als werken bij een grote firma..

 2. RuSt

  @Toh: waarom zou je een kleine baas als een grote knecht willen hebben?

 3. Agnes

  Alle tijd nu om eens goed na te denken over de toekomst dus! Jij red het wel.

 4. Toh

  beter een kleine baas als een grote knecht wordt er toch gezegd?

 5. roosmarijn

  Ik vind het lekker veel lef hebben. Ik wou dat ik iets kon waar ik ook eigen baas mee zou kunnen worden! :-))

 6. patrice

  Ik zal je erg missen :'(

 7. Joost

  Ik zeg altijd maar: eigen baas is goud… eh ehm even denken… Nou ja je begrijpt het idee!

 8. Johan

  Het eigen-baas-zijn bevalt trouwens uitstekend.

 9. Johan

  Ze kunnen je toch niet zomaar op straat gooien? (Of heb ik wat gemist?)

 10. dVv

  Ah een speech.. dat staat !! Dat wil ik nu ook wel doen ik vind dat je het geweldig doet tot nu toe !!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *