De dag van zijn leven…

zaterdag 21 februari 2009 23:02 uur

Draaimolen

Vandaag vertrokken we met het hele gezin naar Utrecht om onszelf daar in een ballenbak van grotesk formaat te werpen: KidzCity. Als je daar nog nooit geweest bent, je weet NIET wat je ziet. Een hal zo groot als Antwerpen (gevoelsgrootte) gevuld met ALLES wat je als kind ook maar een beetje leuk zou kunnen vinden. Een overkill aan ballen, klimrekken, draaimolens, suikerspinnen, glijbanen, kastelen, springkussens, clowns, lasergames, botsautootjes, nou ja, ik zei al, je weet NIET wat je ziet.

We waren daar i.v.m. de TwitKids Meeting. Deze was erg gezellig en zoals het hoort van een hoog autistisch gehalte: een groep mensen bij elkaar die alleen maar naar hun mobieltje zit te turen.

Midas wist niet wat hem overkwam. Niet alleen waren we de hele tijd tot zijn beschikking, mocht hij doen wat hij wilde en was er al dat leuks, hij kreeg ook nog eens een zakje snoepjes die hij zelf mocht uitzoeken. En er waren diverse vriendjes en vriendinnetjes: de twitkids dus.

Klik hier voor de foto’s.2 reacties

  1. 10e

    @Loesje: Ja die slaapt al vanaf 19:00 uur. 🙂 Je bent gemist hoor!

  2. Loesje

    Coole foto! Jammer dat ik het gemist heb maar er komt vast een herhaling op termijn!! Midas zal wel uitgeteld in zijn bedje liggen nu? 🙂

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *