De allereerste #twisbee

zaterdag 18 april 2009 18:00 uur

@ikbendAF kwam langs op de Nieuwe Herengracht om belangrijke zaken te bespreken met @RuSt en @10inc (ik dus). Nadat deze ter tafel waren gekomen konden we snel door met nog belangrijker dingen: ouwehoeren over het wel en wee op Twitter.

Ik zei dat ik het zo wonderlijk vond dat de Twitterevents als paddestoelen uit de grond schoten. @ikbendAF zei: waarom begin je niet gewoon zelf een event? En dat deed ik dus ook. Ik bedacht een event (frisbeeën in het Amstel Park), maakte een NINGpagina aan en ging met smart zitten refreshen om te kijken of mensen zich al aangemeld hadden. Helaas meldde niemand zich aan (behalve dan @RuSt en @ikbendAF maar die tellen niet).

Op de dag zelf liepen we in prachtig zomerweer richting park en onderweg liet ik nog even snel een zoekterm los op Tweetie: #twisbee. Tot mijn verbazing zag ik dat twee wildvreemde mensen ook op weg waren naar de #twisbee, dat niet alleen, ze namen het woord #twisbee ook in hun tweets op als ware het een Echt Event.

Het werd dus bijzonder gezellig, met een onverwachts grote opkomst (13) en plannen voor #twisbee II. Wordt vervolgd dus…

twisbee

Voor foto’s klik hier.1 reactie

  1. b°b

    En het is dat ik niet ben gegaan, anders was ik z

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *