Das Magazin Festival 2014

zondag 11 mei 2014 11:55 uur

#blog – Wat ga ik allemaal doen op 14 juni 2014? Dan ga ik naar het Das Magazin Festival natuurlijk!

dasmag2

De kaartverkoop sluit al over tien dagen, dus ik adviseer je snel een kaartje te kopen. Bijvoorbeeld voor de leesclub van Walter van den Berg, of die van Jan van Mersbergen. Niet alleen krijg je dan hun boek, maar mag je er ook nog met ze over praten en dan ook nog bier met ze drinken. Ik weet niet welk van die dingen het gaafst is.

maartjewortel

Zelf zal ik de leesclub van Maartje Wortel in goede banen proberen te leiden, wat ik een grote eer vind. En spannend, maar dat hoeft niemand te weten.

maartjewortel2

Dan ga ik nu haar oeuvre (her)lezen. Doei.plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *