Curly Girl is er!

maandag 24 oktober 2011 16:00 uur

Het boek is er! Er zit ook een DVD bij, dat had ik nog niet eens gezien. Dat wordt weer de hele avond krullen draaien. Of gewoon vroeg naar bed hoor, dat kan ook.1 reactie

  1. KarinB

    En? En? Ik ben benieuwd, bijv. naar de zelf knip-tips. Ik heb zelf vandaag voor het eerst mijn haar CO gewassen, met de Euro-variant van Kruidvat, klein flesje conditioner van 35 cent slechts. Flink wat gebruikt, mijn haar was supervet. Mijn haar is echt goed schoon geworden! Ik heb het alleen nat gekamt en er een beetje schuimversteviger ingedaan (siliconen vrij als ik het goed heb gescreend). Ik ben best tevreden, denk wel dat ik iets meer gel oid kan gebruiken, maar die moet ik eerst nog zien te vinden en kopen.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *