Cork – dag 3

zaterdag 5 mei 2012 21:15 uur

Cork

Vroeg in de ochtend bevonden we ons al op het universiteitsterrein van Cork. Niet omdat we wilden gaan studeren, maar omdat ons op het hart was gedrukt het vooral te gaan bezichtigen. Het was inderdaad mooi. Dus wat plaatjes.

Cork

Cork

Cork

We reden naar Midleton om de oude Jameson-fabriek te bezoeken. Dat was inmiddels geen fabriek meer, maar een ‘experience’. Nou ja, dan weet je het wel. Na afloop mocht ik door middel van een whiskeyproeverij ondervinden dat Ierse whiskey (Jameson dus) veel lekkerder is dan de Schotse en Amerikaanse. Die Schotse was trouwens veel lekkerder, maar dat mocht ik niet zeggen dus zei ik maar niets. Ook heb ik ondervonden dat whiskey drinken voor 12 uur ’s morgens best wel bizar is. Na afloop kreeg ik een certificaat. Niet vergeten die even bij te schrijven op mijn C.V.

Midleton

Midleton

Midleton

Midleton

Midleton

Midleton

Midleton

’s Middags propten wij ons in een kayak onder begeleiding van Barry. Waarover later meer… (dit betekent meestal dat ik er een recensie over ga schrijven.)

Cork2 reacties

  1. Mr Apollo

    Ikbennietjaloers ikbennietjaloers ikbennietjaloers *met hoofd op tafel bonkt*

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *