Christen Democratisch Rendez Vous

donderdag 4 maart 2010 10:31 uur

Waarom de avond maar door bleef gaan zal altijd een goed bewaard geheim blijven, maar een consequentie daarvan was wel dat we om 2 uur ’s nachts nog in de Doffer zaten te slempen. Op zich geen onaangename plek, ware het niet dat het opeens was omgetoverd in een CDAbolwerk. Ohja. Verkiezingen. Die verkiezingen die volledig langs ons heen waren gegaan omdat we ons bezig hielden met heel andere zaken, maar desondanks kregen we al snel een vermoeden dat het CDA het niet heel slecht gedaan kon hebben, want er werd veel gejoeld en geroepen en gespeecht. Nu ik erover nadenk, misschien is het wel heel erg christelijk om op onchristelijke tijdstippen je goddeloos te gedragen, maar wat weet ik ervan, CDA en ik zijn geen vrienden.

Althans, dat DACHT ik. Want wat gebeurde er toen, lieve mensen? Het volgende:

Een meneer passeerde ons tafeltje, hij kwam net van het toilet. Daniel riep zoiets als “Whooooo CDA!!” want Daniel was in een gezellige bui. De meneer zei: “Ja, dat klopt!” Ik keek de meneer aan en hoorde luid een muntje vallen… “Wacht eens even!” riep ik, “u bent niet alleen van het CDA, u bent ook nog eens de LIJSTTREKKER!”. De man glom van oor tot oor dat ik hem herkend had en ik ging snel met hem op de foto, want ik was ook in een gezellige bui.

IMG_1028

Ik hoor u nu wel denken, die 10e, die spoort niet, OF ze is heel goed in het onthouden van gezichten, OF ze is stiekum toch wel heel erg fan van het CDA. Alleen dat eerste is waar, maar niet eens relevant, want kijk maar hoe mijn buurman mij al de hele week ge9 reacties

 1. anna-maria

  In de verkiezingsweek kwam ik in de HEMA van Aalsmeer 3D de mevrouw tegen die ik al weken niet 2D kon ontwijken http://www.aalsmeer.vvd.nl/actueel_10676/26141/
  Waarom nou die Tirolerjurk?

 2. Octavie

  Mag ik opmerken dat ik Maurice wel een beetje ehmmm st

 3. sara

  haha, fijn zo’n typisch @10inc-logje!

 4. Bor

  Inderdaad de nieuwe JPB, die bril! Brrr

 5. Rick

  Oh jee, een nieuwe JPB.

 6. Niels

  Ja, nu weet ik zeker dat ik te vroeg naar huis ben gegaan.

 7. 10e

  Misschien moet ik er een verzameling van maken, foto’s van mij met lijsttrekkers. Maar misschien ook niet, nu ik er over nadenk.

 8. b°b

  Inclusief wetenswaardigheid van mrApollo vind ik dit een bijzonder tof verhaal. Maar je had natuurlijk makkelijker met een lijsttrekker op de foto gekund ­čśë

 9. Mr Apollo

  En dat is ook nog eens de zoon van de oud-rector Herman Limmen van Rubens en mijn oud school het Bonhoeffer College te Castricum!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *