Bijna één jaar moeder van twee

vrijdag 11 december 2009 19:04 uur

Morgen is het precies een jaar geleden dat ik, onder de Kerstboom, voor het eerst kennismaakte met mijn lieve meisje Alwine. Iets wat natuurlijk gevierd moet worden. Ook al zijn we inmiddels helemaal viermoe. Dus hebben we gisteren de Kerstboom neergezet en versierd en gingen we vandaag op zoek naar Het Kado. Want het kado voor je eerste verjaardag moet een gaaf kado zijn. We kwamen weliswaar terug met een kado, een heel leuk kado, maar toch niet Het Kado.

Bij het parkeren van mijn fiets voor mijn huis zag ik het opeens staan bij dat leuke winkeltje aan de overkant (dat zou iedereen moeten hebben, een leuk winkeltje aan de overkant). Het Kado stond gezellig naar me te lachen, niet veel later rekende ik het af. En nu staat het in de slaapkamer onder een deken te wachten op morgen.

kadootje voor mama

Ik kreeg er ook nog eens een kadootje voor mijzelf bij!

Omdat we met een taart ook niet kunnen achterblijven staat deze inmiddels warm te worden in oven:

de eerste taart staat in de ovenmarsepein ligt klaarplaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *