BELOFTES

donderdag 12 januari 2006 16:43 uur

Zo! Nu is het mooi geweest! Ik ga weer loggen!

Dat is even schrikken h?… U kwam hier al niet eens meer waarschijnlijk want er gebeurt hier geen flikker. Dat moet veranderen! Nou ja, of u langskomt moet u nog steeds zelf weten natuurlijk, maar ik ga wel VANAF NU dagelijks voor verse content zorgen. Iedere dag! Mijn vent RuSt dient een goed voorbeeld te hebben.

Als je heel weinig schrijft is er nog heel veel dat hier niet staat. Eens zien, laten we beginnen met gisteravond. Ik genoot mijn eerste TAPles. Ik ben voornemens te leren tappen dus de les was welkom en leuk.

Afb123.jpg ??> De TAPjuf

Bij buitenkomst bleek mijn mooie nieuwe fiets geklept te zijn. Verdomme! Hoera voor de verzekering die ik TOCH maar afgesloten had en Geen Hoera voor de verpauperde plek die “het pleintje achter het Muiderpoortstation” heet. Vanmorgen in alle vroegte heb ik telefonisch aangifte gedaan bij een alleraardigste oom agent (telefonisch? Dat kan gewoon online hoor! Jawel, maar toen ik eindelijk alles had ingevuld en op verzenden drukte kreeg ik de verhelderende pop-up-melding: “Javascript”.)

En vandaag ben ik druk bezig met een pitch voor een nog niet nader te noemen programma op een niet nader te noemen zender. Ik zal binnenkort eens wat pochen alhier over programma’s die ik al wel van vormgeving voorzien heb het afgelopen jaar, dan krijgt u ook een wat beter beeld van mijn werkende bestaan.

Afb124.jpg ??> Druk aan het werk!

Snel meer!7 reacties

 1. micheal

  It looks like you really had a nice time.

 2. nydia

  I like this site!

 3. warren

  Hello! Very interesting and professional site.

 4. rickie

  Hi there! Your site is cool!

 5. pennie

  A very nice website !! Very well Done !!!

 6. theodore

  I like your website alot…its lots of fun… you have to help me out with mine…

 7. orpha

  Hello! Very interesting and professional site.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *