BEDANKT VOOR DIE WENSEN!

woensdag 5 april 2006 17:04 uur

Wow! Wat heb ik veel reacties gekregen. Allemaal heel erg bedankt, ook voor de kaarten en kadootjes en tips en adviezen en aandacht. Verder bedankt voor de gissingen der geslacht, het adviseren der namen en het delen der bevallingsnachtmerries. Ik heb een hoop nieuwe woorden geleerd, hoewel het woord totaalruptuur mij al bekend was. Bedankt ook voor het beantwoorden van vragen als “Waar gebruik je in jezusnaam hydrofielluiers voor?” en “Moet ik nu iedere maand een grotere BH aanschaffen?”. En nu HUP weer over tot de orde van de dag…4 reacties

 1. Yolanda

  Wat leuk te lezen dat je een november 2006 mama gaat worden ­čÖé
  Zelf ben ik afgelopen november mama geworden.
  Geniet ze de komende maanden.

 2. Martine65

  Laat je niet gek maken doordat andere mensen *hun* verhaal kwijt moeten. Geniet van je eigen avontuur. Tis jouw leven en het wordt er alleen maar mooier op! (spreek uit ervaring)

 3. Edcetera

  Ach, wat ben ik al lang niet meer op dit log geweest. En dan zo’n echo zien. Een heel nieuw leventje. Een hoopvolle toekomst. Ik zou het lyrisch willen omschrijven maar er schieten mij maar 2 woorden te binnen: mooi&goed.

 4. westbroek.com

  Nou-ja orde van de dag… je krijgt nu een heleboel vragen op je af dussse.. orde, nee weinig.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *