Beautyglossession

maandag 4 januari 2010 21:39 uur

Via de grillige wegen die je soms kunt bewandelen op het net kwam ik terecht op beautygloss.nl. Dit is het/de weblog van de Nederlands-Russische Mascha, 23 jaar, en Mascha houdt van make-up. Vooralsnog niets dat mijn interesse heeft maar op de één of andere manier ben ik hooked aan haar website geraakt.

Het begon met het eerste filmpje dat ik van haar zag, waarin ze in 10 minuten een basismake-up aanbrengt. Mijn basismake-up bestaat meestal uit… eh… mijn gezicht afrogen na het douchen, maar die van Mascha niet!

Ondertussen heb ik haar hele website zo’n beetje gelezen en bekeken en weet ik dat ze een hekel heeft aan mensen die niets aan hun gezicht doen (zo slecht voor je huid!), sinds kort een eigen appartementje heeft wat ze met advies van haar lezers probeert in te richten en naast van make-up ook erg van haar vriendje houdt, die in dit hilarische filmpje antwoord geeft op lezersvragen. Met als hoogtepunt: “Hoe komt het dat jongens altijd naar huis gaan met het meisje dat een dikke laag make-up opheeft terwijl ze altijd zeggen dat ze niet van meisjes met veel make-up houden?” Een vraag waar hij overigens niets op weet te antwoorden behalve dan het mompelende “Ik houd ook niet zo van veel make-up…” Een troostend beeld op mijn netvlies van Mascha in haar Snoopypyjama, zonder make-up, met haar vriendje op de bank terwijl ze samen liefdevol een grote bak ijs leeg lepelen.

Mascha is gaaf. Ik wou dat Mascha mijn vriendin was en mij make-upadvies zou geven terwijl ze mijn haren in een binnestebuitenvisgraatvlecht vlechtte.1 reactie

  1. Carsten

    Mascha is gaaf en haar vriend ook! Grappig om te zien.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *