BBQ met marshmallow-eetinstructies

zaterdag 8 augustus 2009 21:19 uur

Marshmallow

Het was een superlekkere eetpartij bij Eveline & Nathan. Die eindigde met het roosteren der marshmallows. Nu gebeurt het me wel eens dat, als ik de geroosterde marshmallow van het stokje wil schuiven, ik alleen de buitenkant eraf schuif en dat het mooshy binnenkantje in al zijn plakkerigheid blijft zitten. Maar nu vertelde Joost, globetrotter en BBQspecialist, althans, zo doet hij zich voor als hij meldt dat hij de Weber Genesis E320 wil gaan aanschaffen voor op zijn nieuwe dakterras, wat natuurlijk een belachelijk idee is, zo’n nubische barbecue kopen die op gas (!) werkt, wat Joost dan weer pareerde met beweringen als dat het in Canada heel normaal is om een barbecue op gas te bezitten en dat zo’n klein, rond kolengevalletje als gay wordt bestempeld, wat op zich nog geen punt kan zijn want Joost ís gay, maar dit terzijde, en dat het gebrek aan brandsmaak aan het vlees gecompenseerd kan worden door het gebruik van flavourizer sticks, wat dat ook mag zijn, dat je het mooshy binnenkantje gewoon nog een keer in de hitte moet steken en dan weer de buitenkant eraf zien te schuiven, etc., net zolang tot er niets meer aan je stokje zit. En als Joost het zegt is het waar want Joost mag het weten…



2 reacties

  1. Joost

    Zo doe je het inderdaad. En de Genesis E is de ultieme shit! Whooyeah!! Xx Joost

  2. vis

    Mooshy. Gay. Lekker sticky. Dat dan weer wel.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *