Avatar

zaterdag 9 januari 2010 17:40 uur

Eindelijk zag ik de film Avatar. Na al weken gek te zijn gemaakt door naasten die hem WEL al gezien hadden, besloot ik gisteren dat de maat vol was en kocht ik een kaartje voor vanochtend. 3D IMAX uiteraard, het moest wel goed gebeuren.

Het was natuurlijk veel te vroeg, en veel te koud en ik was ook nog ziek maar ik kon niet meer terug, als ik nu niet zou gaan, ging ik nooit meer. Vol verwachting stapte ik in de metro op weg naar Pathé Arena, om daar een kwartier te laat te arriveren. Maar dat bleek prima: het moment dat ik mijn jas uithad en mij geïnstalleerd had op het pluche begon de film. Het was even wennen, dat 3D, en de bril knelde ook behoorlijk maar heel snel zat ik er helemaal in.

WAT een film. Echt. Als je hem nog niet gezien hebt, ga hem dan toch even zien. Het enige minpuntje dat ik zou kunnen verzinnen: waarom heeft de avatar van Grace in vredesnaam een korte broek aan, ik bedoel, dan zijn ze dus klaar met het laten groeien van die peperdure avatar, en dan is er dus ook iemand, stel ik mij zo voor, die een kingsize afritsbroek aan het naaien is voor haar. Irritant.

Voor de rest, hulde, hulde, hulde.plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *