Ademhaling, Bewustzijn, Circulatie

maandag 25 januari 2010 20:43 uur

Vandaag was de eerste dag van twee cursusdagen die mij moeten omtoveren in een zogenaamde bedrijfshulpverlener: de BHV. Deze dag bestond uit het aanwezig zijn in een ontzettend treurig gebouw op een dito industrieterrein in dito Amsterdam Sloterdijk. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de instructrice, maar daar ga ik het bij nader inzien ook maar niet over hebben, ik zal volstaan met een gezellig plaatje van diezelfde instructrice samen met twee van mijn medecursisten en een broodje rollade.

Want eerlijk is eerlijk: de dag bestond toch voornamelijk uit veel lachen (al dan niet om de instructrice) en uit veel opluchting over dat als het goed is ik nu weet hoe te handelen als iemand in mijn buurt in nood is. En Gijs en ik bleken Heel Goed in het bedienen van de defibrilator. Dan weet u dat.plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *