3 juni 2001

zondag 3 juni 2001 21:47 uur

Gisteren en vandaag continu bezig geweest alle verslagen van de weblogmeeting die ik gemist heb te lezen. Het klonk toch werkelijk als een leuk feestje… Vannacht weer enorm liggen dromen over het feit dat ik zowel een huis als een rijbewijs had. Mijn twee struikelblokken van het moment zeg maar. Ik moet 15 juni afijden, voor de derde keer reeds, en ik maak me er nu al zo vreselijk druk over. Het kost me ook zo veel geld. Maar ja, ik ben vast niet de enige met dat probleem. En een huis… dat zou nu toch zo onderhand ook wel eens aardig zijn. Sinds de dag dat ik de beslissing nam om te gaan verhuizen zijn er al weer aardig wat weekjes voorbij. Bij de laatste woning waar ik me op inschreef stond ik (van de 174 goede inzendingen) op positie 8. Twee dagen later was ik al gestegen naar positie 7 en de woning is nog steeds niet aangeboden ­čÖé
Zo dadelijk ga ik weer naar Amsterdam, naar Buitenhof en daarna door naar SBS6. Druk dagje dus…plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *