15 april 2001

zondag 15 april 2001 14:52 uur

Hallo…! Het is Pasen. Wat vrolijk werd ingeluid gisteren door Bas die met een KILO paaseitjes thuis kwam 🙂 Lang leve chocolade. Andere goede berichten zijn: a) ik sta op pagina 1 van mrszap.com, waardoor ik aanzienlijk meer hits genereer. b) ik heb maandag EN dinsdag vrij (dinsdag met Manon naar de I K E A) en c) nu ben ik aan het werk voor Studio Sport, maar alleen al door het feit dat ik nu uitgebereid voor mijn weblog aan het tikken ben kun je al zien dat ook in sportland niet veel valt te beleven op eerste paasdag. Gisteren ook nog soort van fanmail gekregen 😉 van [F]unki, waarna een gezellig gesprekje via de ICQ. Gisteravond laat nog even met Bas in de kroeg beland, maar dit was van korte duur…plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *