huishoudelijke mededelingen

woensdag 12 juni 2002 20:35 uur

Aan al mijn Nederlands-talige lezers en lezeressen / toevallige passanten…

Ik heb vakantie… en ik GA ook op vakantie. Om precies te zijn naar Karpathos. Vannacht om 4:00 uur zal ik inchecken en om 6:00 vlieg ik naar het zonnige zuiden. Dus 10 dagen in ieder geval geen updates hier, maar daarna DES te meer… Vakantiefotoos en stuv. Hoe dan ook, nog even wat huishoudelijke mededelingen:

Hoe blij ik ook ben met mijn zon-vakantie, des te bedroefder ben ik om het feit dat ik het spetterende optreden van mijn goede vriend Robert moet missen… Ik kan jullie allemaal aan raden WEL heen te gaan, en zijn band de Vloot te steunen tijdens deze spannende muziek-wedstrijd.

[ persbericht ]

Na het uitbrengen van het debuut-album ‘met vallen en opstaan’ in het najaar van 2001 gaat het De Vloot dit jaar zeker voor de wind. Niet alleen bestaat de vierkoppige nederpopformatie vijf jaar maar ook werden een aantal denderende optredens aan de CV toegevoegd. Zo verzorgde de Vloot met succes het voorprogramma van Van Dik Hout.

Als klap op de vuurpijl werd de band uit meer dan 60 inzenders geselecteerd om mee te doen aan de Heineken Student Music Awards. Dit is een, door Radio 538 en Heineken georganiseerde, landelijke talentenjacht waaraan 15 studentenbands in 5 verschillende steden strijden om een plaats in de finale.

Na een spannende voorronde op 15 mei in discotheek In Casa in Leiden is de Vloot doorgedrongen tot deze finale, welke zal plaatsvinden op 19 juni in Paradiso, de poptempel van Nederland!!!

De zaal gaat open om 19:30 uur.

5 finalisten zullen strijden om de Heineken Student Music Awards.

Het wordt een gezellige muzikale avond. Be There and support De Vloot!!!

[ einde persbericht ]

Oja, als je hun muziek leuk wilt horen kun je hier wat nummers beluisteren en hier kun je alvast op ze stemmen!plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *