1 april 2001

zondag 1 april 2001 16:08 uur

Papieren aan het uitzoeken… Ik heb zo VRESELIJK veel brieven, fotoos, dagboeken, alles bewaard…. Maar ik blijf ook alles bewaren dus de stapel wordt er niet kleiner op. Kan het niet weggooien want stel dat…. En af en toen een tripje door MemoryLane is best leuk.. Het leukste wat ik vandaag tegenkwam is een stapeltje oude “Martinanten”. Misschien publiceer ik binnenkort hier wat uit die oude zooi… De Martinant was een in eigen beheer gekopieerd blaadje met voornamelijk familie-info. Ik wou ZO graag een eigen tijdschrift hebben, dat dat een mooie tijdelijke oplossing was. ~ Gisteren ben ik met Manon na de lottoballetjes naar Bussum gereden, bij de MacD. gegeten. Kwamen Martha onderweg tegen met een vaag verhaal over een rattekop die daar zou zijn gevonden in een hamburger. Grrr… Gelukkig eet ik geen vlees maar desalniettemin een smakelijk verhaal Mart. Bedankt! ­čśë Daarna nog even over de kermis gelopen voordat we weer aan het werk moesten bij Studio Sport. Nu moet ik ook weer aan de slag dus tot snel..plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *