Lovechock

woensdag 16 mei 2012 10:51 uur

Iemand gaf me laatst twee chocoladerepen van het merk Lovechock. ‘Je zult het niets vinden, óf het heerlijkste dat je ooit at!’ Bij dat laatste gebruikte ze geloof ik zelfs orgastisch als bijvoeglijk naamwoord, maar dat krijg ik niet uit mijn toetsenbord.

De verpakking is van karton, met bovenstaand patroontje aan de binnenkant. Als je de wikkel opent valt er een briefje met een wens uit, welke ik natuurlijk voor mijzelf houd, anders komen ze niet uit.

De chocolade zelf ziet eruit als boomstammetjes, net als Kinder Bueno, maar dan zonder suiker, smaak- en kleurstoffen. Sterker nog, in deze chocolade zit helemaal niets dat slecht voor je is. Allemaal heel prima natuurlijk, maar het maakte me wel wat huiverig voor de smaak. Ik houd namelijk Heel Erg van dingen die slecht voor me zijn.

De smaak, daar moet je even aan wennen. Maar is dat gebeurd, is het gewoon erg lekker. Volgens de site zorgt het eten van deze chocolade voor een vrolijk gevoel, een fantastisch gevoel én een verliefd gevoel. Helaas is het nu op 🙁 Even sippen op de bank.

(Ik had de smaken Almond/Fig en Pure/Nibs.)plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *