13 februari 2014

donderdag 13 februari 2014 23:21 uur

#plog – Wat deed ik allemaal op 13 februari 2014?

Het eerste wat ik deed: mijn nieuwe blender aanzetten. Nee, correctie, het eerste wat ik hier deed was dingen IN de blender doen en hem daarna aanzetten. Een banaan, frambozen, een mandarijn en spinazie.

Hier slinger ik de kinderen naar school samen met Ruben. Een, twee, drie, hooooooo, nog een keer? Laatste keer. Nu echt. Wat kijk ik angstig? O ja? Probeer jij maar eens precies zo’n foto te maken maar dan zonder angstige blik.

Alwine’s plantje op school kiest iets te veel het ruime sop. Alwine zelf is erg trots want ze heeft hem blijkbaar heel goed verzorgd.

Midas verhuist na de voorjaarsvakantie naar een ander lokaal met zijn klas en dit is zijn suggestie voor de indeling. Alle tafeltjes gezellig bij elkaar en een grote computertafel. En natuurlijk een dansvloer met discobal. Maar dat is logisch.

Ik denk een belangrijke aanwijzing gevonden te hebben voor Wie is de Mol.

Ik drink een koffie met Ruben in de nieuwe Coffee Company op de Scheldestraat.

Dit was mijn uitzicht. Ruggen.

Ik heb echt wel gewerkt vandaag, echt wel. Maar ik heb bijvoorbeeld ook gewerkt aan het bereiken van de Captain Triad. Hallo! Superknap. Helaas heeft Joost nog steeds een hogere score dan ik.

Via InstaMessenger kreeg ik opeens deze berichten. Ik snap er niets van.

Ik ruimde de natte cel leeg. Bah. Ik ruimde de badkamer op.

De badkamer was zo leeg mogelijk. Maar nu had ik wel een probleem.

Alles lag nu in de slaapkamer. Maar zoals je op het rechtergedeelte van dit plaatje kunt zien heb ik alles weggekregen. Begrijpen jullie het principe al? Links steeds de voorsituatie, rechts na. Niet dat ik bijvoorbeeld twee tweepersoonsbedden in mijn slaapkamer heb.

Nou ja, etcetera.

Even uitrusten. Kijk niet zo chagrijnig. Doe het zelf.

Er is een pakketje naar me onderweg!

De rest van de dag was ik in deze kamer om was op te vouwen voor de hele straat (gevoelshoeveelheid). Wow, wat is het hier netjes! Is dat altijd zo? Nee, kijk maar eerder in deze plog.

Stapeltjes. Een stapeltje stapeltjes bestaat trouwens niet, bedacht ik me net, dat is dan meteen weer gewoon een stapel.

Ruben kwam thuis met Midas en Alwine en het pakketje.

Dit zat er in: Ambulance van Johan Harstad. Dankjewel Edith!

Midas verstopte zich in zijn kamer want de nieuwe Donald Duck was er.

Brood, kaas, soep.

En ik zette nog een keer mijn nieuwe glazen vriend aan (amandelmelk, bevroren bramen en blauwe bessen en een banaan). Opdrinken met een rietje voor extra snackbar-gevoel.

Nu naar bed. Zelfs de sprei is gewassen omg. Tot morrege.3 reacties

  1. woordenaar

    Leuk, een nieuwe Johan Harstad!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *