Wat moet ik aan, vandaag

zaterdag 30 januari 2010 23:00 uur

Ken je het nog? Het item in het ochtendprogramma van Van Inkel, elke vrijdag, waarin je dan kon horen wat je die dag aan zou kunnen trekken, wat nooit kon, want het was meestal iets in de strekking van “een rode catsuit, gecombineerd met een veelkleurige sjaal en rode pumps”, ik bedoel, ik zat nog op de middelbare school, whaha, dat werd dus weer gewoon een 501 met een saaie trui, want opvallen, moehaha, ik niet.

(In retrospect was je in de pubertijd toch wel een bizarre versie van jezelf, alsof je volledig gedrogeerd door peer pressure je de hele dag met niets anders bezig was dan wat anderen van je vinden, of zouden kunnen vinden, sterker nog, daar was je zo druk mee bezig dat je vergat te bedenken wat jij eigenlijk van anderen vond, dus hoe stupide, nu ja, ik kan oprecht zeggen, het leven begint bij 25, of 30, of misschien wel 40 of 50 maar daar kan ik nog niets over zeggen.)

Als je nu nog eens om inspiratie verlegen zit en ondertussen wel van alles durft te dragen, kun je één van de vele websites doorklikken waarop vrouwen vastleggen (vaak dagelijks) wat ze dragen. Ik schreef al eerder over dit meisje, maar helaas post ze niet meer erg frequent. Hieronder een bloemlezinkje van anderen:

♥ Ook Mareen Fischinger heeft niets meer gepost op haar outfittumblr sinds 7 augustus 2009, maar ik blijf hopen, en tot die tijd is het zeer de moeite waard om het bescheiden archief even door te spitten.

‘This is my lomo-like fashion blog. The outfits shown are from everyday life, nothing fancy or trying to be sexy. It is just keeping track, because I hardly wear any combination more than once – and I have a lot of clothes!’

Pluusje is leuk!
Ze post heel veel, ik hoop alleen dat ze snel een betere camera heeft, want de foto’s zijn niet zo best.
Misschien kan ze gesponsord worden?

outfitphoto.me

‘You don’t have to be model-pretty with a photographer boyfriend to be your own best inspiration.
You just have to be self-indulgent.’

The What The Hell Are You Wearing Pool on Flickr

Een goed vertrekpunt want dagelijks vele, vele verse foto’s.2 reacties

  1. Melissa

    ik ben jarig en weet niet wat ik aan moet!!!! HELP!!! :'(

  2. Eveline

    Ken je the Uniform Project? Zij draagt een jaar lang (!) elke dag (!!) hetzelfde jurkje (nouja, ze heeft er zeven laten maken en draagt elke dag een schoon kleedje, maar toch..). En dat allemaal voor het goede doel.

    http://www.theuniformproject.com/

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *